ELÄMME TÄLLÄ HETKELLÄ KAMMOTTAVAA KYLMÄN SODAN AIKAA

ELÄMME TÄLLÄ HETKELLÄ KAMMOTTAVAA KYLMÄN SODAN AIKAA

8.10.2022
Ulla Klötzer/Naiset Rauhan Puolesta

NATO-vastainen mielenosoitus – Helsinki

Hyvät rauhan ystävät

Elämme tällä hetkellä kammottavaa kylmän sodan aikaa.

Suomalaisia on aivopesty perusteellisesti poliitikkojen ja valtamedian voimin. Russofobia vallitsee.

Ulkoministeri Haavisto kättelee maailmanlaajuisen ydinaseistetun sotakoneiston, NATO:n pääsihteeriä Stoltenbergiä onnellisesti hymyillen.

Pääministeri Marin osallistuu miljardöörien nuorisokoulun, Young Global Leaders’in, kokouksiin. Hän on myös osallistunut Bilderbergin ryhmän kokoukseen. Ryhmä edustaa globaalista politiikan, teollisuuden ja median valtaeliittiä.

Silti – meitä ei ole kovin montaa täällä osoittamassa mieltä tänään.

Mutta muualla onneksi tapahtuu.

Brysselin sanktioiden, ja sen takia taivaisiin nousevien energia- ja muiden hintojen johdosta, Euroopassa vihaiset kansalaiset osoittavat raivoisasti mieltä, polttavat sähkölaskuja ja vaativat äänekkäästi muutosta.

Jo keväällä osoitettiin mieltä monin paikoin.

Syyskussa tahti tiheni ja osallistujamäärät kasvoivat.

Tässä vain muutama esimerkki:

– Prahassa noin 70 000 mielenosoittajaa.

– Raportteja siitä, että enemmän italialaisia ​​liittyy valtakunnalliseen protestiin energiahintoja vastaan.

– Ranskassa valtakunnallinen lakko pysäytti valtaosan ydinvoimatuotannosta.

– Pariisissa satojen ihmisten pidätyksiä.

– Itävallassa, jokaisessa liittovaltiossa noin 30 000 ihmistä lähti kaduille.

– Saksassa mielenosoituksia eri paikoissa. Noin 11 000 mielenosoittajaa pelkästään itäisessä Saksassa, Mecklenburg-Vorpommernissa.

Siellä korostettiin, että NATO ei ole tae hyvinvoinnille ja rauhalle.

– Nyt lokakuussa Englannissa tuhannet ihmiset eri puolilla maata, kerääntyivät kaduille protestoimaan elinkustannuksia vastaan.

– Englannissa ennustetaan 45 miljoonan ihmisen kohtaavan polttoaineköyhyyttä tammikuuhun 2023 mennessä. Se koskettaa kahta kolmasosaa väestöstä

Sotaa kannattava New York Times kirjoitti hiljattain (21.9.22) Brysselin pakotteiden lamauttavasta vaikutuksesta Euroopan teollisuuteen ja työväenluokkaan.

Lehti totesi, että kaasukatkon takia tehtaiden on leikattava tuotantoaan nopeasti. Kymmenet tuhannet työntekijät menettävät työpaikkansa. Lehti povasi, että Euroopan energiaintensiiviset teollisuudenalat tulevat siirtymään halvempiin maihin – kuten Yhdysvaltoihin.

Saksalainen Handelsblatt-lehti raportoi myös hiljattain siitä (29.9.22) kuinka Washington houkuttelee saksalaisia ​​yrityksiä halvalla energialla ja alhaisilla veroilla.

Se mitä tällä hetkellä tapahtuu Euroopan kaduilla ja toreilla on vain pieni esimaku tulevasta.

Lopuksi muutama sano Nord Stream kaasuputken räjähdyksistä, joita länsimainen media käyttää russofobian edelleen voimistamiseen.

On kuitenkin muistettava, että USA:lla, paitsi atomipommien käytöstä – ainoana maana – on myös kokemusta kaasuputken räjäyttämisestä.

Halloweenin aikoihin vuonna 1982, CIA räjäytti Siperiassa kaasuputken, jonka piti tuoda kaasua etenkin Saksaan. Se oli osa USA:n kylmän sodan brutaalia peliä murentaa Neuvostoliittoa.

Nord Stream putken kohdalla presidentti Joe Biden, senaattori Ron Jonson, Puolan presidentti Andrzej Duda ovat avoimesti puhuneet putken käytöstä poistamisen puolesta.

Kun räjähdykset olivat tapahtuneet, Puolan entinen ulkoministeri, nykyinen EU-parlamentaarikko Sikorski, onnitteli avoimesti USA:ta twitterissä.

Hallitus suunnittelee leikkauksia ja säästöjä kansalaisten kuristamiseksi. Mutta NATO:n ja USA:n tarpeiden tyydyttämiseksi rahaa löytyy 10 miljardia amerikkalaisia ydinase-hävittäjia varten + 30 – 40 miljardia ylläpito- ja huoltokustannuksiin. Eikä se lopu tähän.

Nyt kerrotaan jo, että hinta voi nousta 75 prosenttia inflaation, nousevien korkojen ja euron heikentymisen vuoksi.

Yhdyn kansainvälisesti laajasti käytettyyn sanomaan:

USA out of Europe – NATO out of existence

USA ulos Euroopasta  – NATO hävitettävä

ENOUGH IS ENOUGH – GENUG IST GENUG – NU RÄCKER DET – NYT RIITTÄÄ !!!

Ulla Klötzer – Naiset Rauhan Puolesta

Jaa tämä: