Naiset tahtovat rauhaa – perinne jatkuu

Naiset tahtovat rauhaa – perinne jatkuu

KATSO OHJELMA TÄÄLTÄ (julkaistu 7.7.)
Hei, tämä on kutsu sinulle,
mutta myös ystävillesi / työtovereillesi, tulla
tutustumaan, ideoimaan, oppimaan ja vaikuttamaan

Naiset tahtovat rauhaa – perinne jatkuu -seminaariin Villa Salinissa, Helsingissä,

15-16.heinäkuuta 2017!
Viikonloppuseminaari on tarkoitettu nuorille naisille, jotka ovat kiinnostuneet naisten rauhantyöstä ja rauhankulttuurista tämän päivän Suomessa ja maailmassa.

Työpajojen vetäjinä aktivisteja vuosien saatosta kertomassa rauhantyön ja aktivismin vaiheista 70-luvulta alkaen, tiedon jakamista eteenpäin ja uuden vastaanottamista. Keskustelua kiristyneestä maailmantilanteesta, militarisoinnin kiihtymisestä, sodankäynnin ilmastovaikutuksista, naisten militarisoinnista ja naisten vastuusta rauhantyössä.

Vastavuoroon – ja erityisesti – haluamme kuulla nuorten naisten ajatuksia elämästä ja maailmasta heidän omasta näkökulmastaan ja miten he haluavat toimia edistääkseen rauhantyötä nykypäivän maailmassa.
Seminaarin aikana valmistamme yhdessä vegeruokaa ja pohdimme kuinka  ruokatuotannolla hidastetaan ilmastonmuutosta ja tuetaan kotimaisia lähiruoan tuottajia.

Naiset Rauhan Puolesta -liike on toiminut aktiivisesti jo yli 30 vuoden ajan rauhan, naisasian, ihmisoikeuksien ja ympäristön puolesta sekä atomivoimaa vastaan.

Jos et tunne entuudestaan toimintaamme, vilkaise – anteeksi kylläkin työn alla olevia – sivujamme naisetrauhanpuolesta.org ja FB:iamme https://www.facebook.com/NaisetRauhanPuolesta/

Seminaari pidetään Naisunionin omistamassa Villa Salinissa, Lauttasaaressa, Tiirasaarentie 2. Koko talo – naisunioni.fi/tilat/villasalin ja naisunioni.fi/index.php?k=15604 –

on varattu käyttöömme ja siellä on myös muutamalle (12) mahdollisuus yöpyä pientä maksua vastaan. Lauantaina tutustumme ja pidämme työpajoja, syömme hyvin ja rentoudumme ja sunnuntaina jatkamme aiheiden käsittelyä ja kokoamme kanssakäynnin sadon. Villa Salin on ihana ympäristö viettää toivottavasti kaunis viikonloppu tutustuen uusiin eri-ikäisiin naisiin, hankkia tietoa, jakaa kokemuksia ja luoda uusia toimintatapoja rauhantyöhön!

Mukaan voi tulla myös ilman aiempaa rauhantyön kokemusta, sillä rauha kuuluu kaikille!

Ilmoittaudu Varpulle [email protected] tai NRP:n mailiin [email protected] 30.6 mennessä!

Kerro halutessasi omista ideoistasi, jos haluat ottaa osaa jo etukäteen ruokailun suunnitteluun tai haluat järjestää jonkin ohjelmanumeron!

Helsingissä 22.5.2017

Tervetuloa toivottavat
Naiset Rauha Puolesta -liikkeen  psta
Lea Launokari  ja  Varpu Kinnunen-Saaritsa

Jaa tämä: