NAISTEN PÄIVÄNÄ EI ENÄÄ SOTIA! EI NYT, EI ENÄÄ KOSKAAN!

NAISTEN PÄIVÄNÄ EI ENÄÄ SOTIA! EI NYT, EI ENÄÄ KOSKAAN!

1.3.2022
Rauhanryhmä2022

Naisten päivänä EI ENÄÄ SOTIA! EI NYT, EI ENÄÄ KOSKAAN!

TIISTAINA 8. MAALISKUUTA 2022 KLO 12.00 – 14.00 Liisanpuisto, Kruunuhaka, Helsinki

Kansainvälisenä Naisten päivänä kokoonnumme Helsingissä entisen Sotamuseon luona tuodaksemme esille naisten vaatimus : EI ENÄÄ SOTIA! EI NYT, EI ENÄÄ KOSKAAN!

Naisten toimintaryhmä: Rauhanryhmä2022 vetoaa:
Kansainvälisenä Naisten päivänä
Suomen hallitukseen, että se edistäisi
rauhankulttuuria !

Vetoomuksen ytimessä on Suomen sotilaallisen liittoutumattomuuden säilyttäminen, rauhankulttuurin kokonaisvaltainen edistäminen yhteiskunnassa, Suomen kansainvälinen aktiivisuus rauhantoimissa kuten ydinaseita kieltävän sopimuksen ratifioiminen, ja vastuu sotaa pakenevista kanssaihmisistä.

Rauhanryhmä2022 esittää myös Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan entisen Sotamuseon käyttötarkoituksen muuttamista Rauhankulttuurin taloksi ja siksi kokoonnumme Naisten päivänä vanhan sotamuseon luo.

Tule mukaan osoittamaan naisten kantaa rauhan puolesta !

ja vaikka tapahtuma on ulkoilmatapahtuma, niin muistetaan koronaturvallisuus, välien pitäminen ja maskit jos ei väkien pitäminen onnistu!

Rauhanryhmä2022 on yksityisistä tutkijoista, taiteilijoista ja eri alojen aktiivista naisista, äideistä ja isoäideistä muodostunut laaja joukko. Mukanaolevilla naisilla on myös laajat yhteydet rauhanjärjestöihin Suomessa ja maailmalla (mm. Suomen Rauhanliitto, Rauhanpuolustajat, Sadankomitea, Aseistakieltäytyjät, Naiset Rauhan Puolesta ja Women’s International League for Peace and Freedom WILPF).

Jaa tämä: